Doftljus - Lime & Grape

  • 189 kr
  • 149 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Frisk lite söt och syrlig doft av lime och grapefrukt som passar i alla rum i hemmet. Lime och grapefrukt sägs ge en lugn, stärkande och energigivande känsla. Passar bra vid oro, stress och sömnlöshet. 

Doftljuset levereras i glasburk med lock.

Doftljusen från Annas Eko innehåller varken stearin eller paraffin utan kokosvax. Nytänkande och naturligt!

 

Innehåll: Kokosvax av ekologiska kokosnötter, eterisk olja lime & grapefrukt (eko).

120 ml


Om Annas Eko

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra produkter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.