Balsamkaka Kokos & Lime

  • 189 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Balsamkaka med kokos och lime ger hår och hårbotten fukt och näring. En balsamkaka motsvarar 2-3 flaskor vanligt balsam eftersom den inte innehåller vatten, så den räcker länge. Passar bra för torrt och sprött hår och förebygger mot mjäll och svamp. Använd balsamkakan efter schampokakan med samma namn.

Balsamkakorna från Annas Eko innehåller varken sulfater, PEG`ar eller palmolja. Biologiskt nedbrytbar. Bra för miljön och för dej.

Så här använder du din balsamkaka

Efter tvätt, svep med balsamkakan direkt på ditt blöta hår. Fokusera på längderna och topparna. Låt verka medan du duschar klart. Skölj ur håret.

Låt din balsamkaka torka på ett tvålfat.

Innehåll: Kakaosmör(Theobroma cacao seed butter) Btms 50(Behentrimonium Methosulfate,cetyl alcohol,Butylene Alcohol) Ett milt naturligt emugleringsmedel. Vårdande och återfuktande. Utvunnen ur Rapsolja

Esterquat 65 Esterquat 65 (Disteraroylethyl Dimonium Chloride, Cetaryl Alcohol) En Naturlig och biologiskt nedbrytbar balsamemulgator som är godkänd i naturliga och ekologiska produkter

Cetyl Alcohol Vegetabilisk fett alkohol som är godkänd i naturliga och ekologiska produkter.

Majsstärkelse(Zea Mays Starch)

D-Pantenol D-Pantenol (Panthenol) Provitamin av D-Pantotensyra vitamin B5.

Glycerin (Glycerin) Vegetabilisk och framställd av GMO fri majsolja

Makers Silk(Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Hydrogenated Oliv Oil Unsaponifiables) Naturlig silikonersättning framställd av Oliv Olja.

Aqua

Pentenylglykol(Pentenylglykol) Framställd av GMO-fri majs och sockerrör.

Mjölksyra(Lactic Acid)

Vegetabilisk olja samt eterisk olja Lime

Vikt: ca 75 g

Om Annas Eko

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra hudvårdsprodukter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.