Handgjord tvål - Lavendel

  • 125 kr
  • 115 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Handgjord fast tvål med ljuvlig rogivande doft av lavendel. Olivolja, kokosolja och sheasmör är fuktighetsbevarande och mjukgörande och gör tvålen extra bra för torr hud. Ricinolja ger tvålen ett härligt lödder och är effektivt för att få bort orenheter från huden. Lavendeltvålen är färgad med Micapulver som är helt fritt från tillsatser.

Som alla tvålar från Annas Eko så passar även Lavendeltvålen både till kroppen och som ansiktstvål. 

Innehåll: Olivolja(EKO), Kokosolja(EKO), Sheasmör(EKO), Ricinolja(EKO), Eterisk Olja Lavendel(EKO), Micafärg

INCI:Sodium Olivitate, Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Sodium Shea Butterate, Aqua, Glycerin, Coloured Mica( CI 77019,77891,77491,77742,77861,77499)Geraniol*, Limonene*, Linanool*

Förvara gärna din tvål på ett luftigt tvålfat så håller din tvål längre. 

Vikt: Ca 110 g


Om tvålmakaren Anna

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra hudvårdsprodukter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.