Handgjord tvål - Rosa Salttvål

  • 125 kr
  • 115 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Handgjord fast tvål med mild exfolierande effekt och välgörande oljor. Himalyasalt tar effektivt bort orenheter och ger din hud en mild peeling. Frisk doft av den eteriska oljan av pepparmynta. Man skulle kunna tro att saltet torkar ut huden, men tillsammans med kokosoljan, sheasmöret och olivoljan känns din hud återfuktad och mjuk.

Ska du på semester till havet? Packa ner salttvålen - den löddrar även i saltvatten!

Innehåll: Kokosolja(EKO), Ricinolja (EKO), Sheasmör (EKO), Olivolja (EKO), Himalayasalt, Eterisk Olja Pepparmynta (EKO)

INCI: Sodium Cocoate, Sodium Castorate, Sodium Shea Butterate, Sodium Olivate, Aqua, Glycerin, Sodium Chlorid, Mentha Piperita Oil,*Menthol,*Limonene

*Naturligt förekommande i Eterisk Olja

Förvara gärna tvålen på ett luftigt tvålfat så håller din tvål längre.

Vikt: Ca 110 g


Om tvålmakaren Anna

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra hudvårdsprodukter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.