Lotionbars i glasburk

  • 125 kr
  • 98 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Har du inte provat hudlotion i fast form än? Då måste du prova den här! Den söta lilla hjärtformade baren smälter som smör när man smörjer den på huden. Diskret doft av bivax och apelsin. Bivax, kokosolja och sheasmör skyddar och gör din hud mjuk och smidig. Burken innehåller 6 st bars.

Förvara dina lotionbars svalt då kan smälta i hög värme eller direkt solljus.

Innehåll: Bivax(EKO), Kokosolja(EKO), Rapsolja(EKO), Eterisk Olja Apelsin(EKO), Naturlig E-Vitamin

INCI: Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parki Butter, Brassica Campestris Seed Oil, Tocopherol, Citrus Aurantium Amars Peel Oil, Citral*, Limonene*, Linalool*

*Naturligt förekommande i Eterisk Olja

Vikt: 60 g (6 st bars á 10 g/st)


Om tvålmakaren Anna

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra hudvårdsprodukter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.