Schampokaka Ricin & Citrus

  • 169 kr
  • 159 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Här har vi en schampokaka som återfuktar och passar extra bra för dej med torrt eller skadat hår. Det passar också bra om du har lockigt hår, torr eller fet hårbotten eller mjäll. Fräsch diskret doft av citrus.

En schampokaka motsvarar 2-3 flaskor schampo eftersom den inte innehåller vatten.

Levereras i refillpåse.  

Schampokakorna från Annas Eko innehåller varken sulfater, PEG`ar eller palmolja. Biologiskt nedbrytbar. Bra för miljön och för dej.

Så här använder du din schampokaka

Blöt håret och gnid med schampokakan direkt i håret. Gnugga upp ett lödder och tvätta sedan som vanligt. Avsluta gärna med balsamkakan.

Låt din schampokaka torka på t ex ett tvålfat innan du lägger tillbaka den i burken så håller den längre.

Innehåll: 

SCI (Sodium Cocoyl Isethionate). Vegansk mild anjonisk tensid framställd av kokosolja. 

Kakaosmör (Theobroma cacao seed butter)

Majsstärkelse (Zea Mays Starch)

D-Pantenol (Panthenol) Provitamin av D-Pantotensyra vitamin B5.

Esterquat 65 (Disteraroylethyl Dimonium Chloride, Cetaryl Alcohol) En Naturlig och biologiskt nedbrytbar balsamemulgator som är godkänd i naturliga och ekologiska produkter.

Ricinolja samt Eterisk Olja Citrus

Mjölksyra (Lactic Acid)

Vikt: ca 65 g

Om Annas Eko

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra hudvårdsprodukter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.