Doftljus - Citrongräs

  • 189 kr
  • 149 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Väldoftande och dekorativt doftljus i glasburk med svart lock. Citrongräs har en frisk doft som passar i de rum i hemmet där du vill ha en pigg energi. Det sägs att man blir klartänkt och på gott humör av citrongräs. 

Doftljusen från Annas Eko innehåller varken stearin eller paraffin utan kokosvax. Nytänkande och naturligt!

 

Innehåll: Kokosvax av ekologiska kokosnötter, eterisk olja citrongräs (eko).

120 ml


Om Annas Eko

Annas Eko är ett nystartat tvålmakeri med inriktning på ekologiska naturliga produkter som är snälla både mot huden och miljön. Produktionen sker helt och hållet för hand av Anna själv i liten skala. Efter flera års experimenterande kom Anna fram till de optimala blandningarna för sina tvålar och andra produkter. Bara de bästa råvarorna är bra nog och ekologiska så långt det är möjligt.

Vi på Ölands Gårdsbutik har länge letat efter en öländsk tvålmakare. Tyvärr har vi inte hittat det jag söker, men vi hade turen att träffa på Anna som har en stor kärlek till Öland! Anna bor på andra sidan bron men har en viss anknytning hit då hon som barn tillbringat många somrar här på Öland och nu i vuxen ålder åker hon gärna hit så snart tillfälle ges. Vi fastnade direkt för Annas produkter och hoppas att ni kommer att uppskatta dem lika mycket som vi.