Rapsolja & Jordgubbsvinäger Presentförpackning

  • 185 kr

Produkten är tillfälligt slut i lager.

Dela

Nu erbjuder vi under begränsad tid ett perfekt presenttips till den som har allt och gillar matlagning! Presentförpackningen innehåller en flaska naturell rapsolja och en flaska ekfatslagrad jordgubbsvinäger. 

Så här gör du en salladsdressing med somrig smak av solmogna jordgubbar

Blanda 3 delar rapsolja och 1 del jordgubbsvinäger. Smaka av med salt, svartpeppar och eventuellt en nypa socker eller honung.

Jordgubbsvinägern lyfter smaken på vaniljglass. Droppa lite direkt på glassen, antingen naturell eller så rör du ihop vinägern med lite honung först.

Både rapsoljan och jordgubbsvinägern är KRAV-märkta och och produceras på Öland av lokalt ekologiskt odlad raps och jordgubbar. Den naturella rapsoljan är inte smaklös som många andra utan lite nötig i smaken. Oljan kan du även använda till att steka i eftersom rapsolja tål höga temperaturer utan att smaken eller näringsämnen försämras.

Producenter är krögare Lasse Forsberg och Sven Ekberg, en känd radioprofil, matskribent och kokboksförfattare.

Rapsoljorna finns även med flera fina smaksättningar som vi säljer styckvis.

Innehåll: 1 flaska naturell rapsolja 500 ml (ekologisk, kallpressad kravmärkt rapsolja)  och 1 flaska Jordgubbsvinäger 250 g (ekologisk rödvinsvinäger med 20% ekologiska jordgubbar) i presentförpackning.